Terugblik PK Gelderland in Nijmegen
4 oktober 2017
NK Stratego 2017 op 4 november
17 oktober 2017
Show all

PK Utrecht op zaterdag 14 oktober

Het PK van Utrecht biedt 3 weken voor het NK de ideale kans om de opstellingen nog eens uit te testen, de pokerfaces te oefenen en nieuwe strategieën te proberen om in NK-vorm te komen. We spelen in een mooie nieuwe locatie: Nationaal Denksportcentrum Den Hommel te Utrecht. Parkeren is gratis. Alle overige informatie over het toernooi is te vinden in bijgevoegde uitnodiging.

Meld je aan op de facebook event pagina (https://www.facebook.com/events/910778462420965/) of bij toernooi-eigenaar Anjo Travaille (e-mail anjo.travaille@bovenkamers.nl) voor korting op het inschrijfgeld. Tot ziens in Utrecht!

Klik voor de uitnodiging op de volgende link: Uitnodiging PK Utrecht 2017