World Championship STRATEGO 2018 official invitation
18 juni 2018
Update WK Stratego, 23 t/m 26 Augustus, Naarden-Vesting
2 augustus 2018
Show all

Terugblik PK Noord-Brabant, 23 Juni, Breda

Het enige toernooi waar dubbele prijzen te winnen zijn werd dit jaar wederom gespeeld in Breda. In een sterk deelnemersveld met 5 spelers gerankt boven de 1800 punten (wereldwijd zijn dit slechts 12 spelers) werd het toernooi gewonnen door Pim Niemeijer. Hiertoe had hij 4 overwinningen en 2 remises nodig. Het zilver werd binnen gehaald door Tim slagboom, eveneens 4 winst en 2 remises maar een iets lager Buch saldo. Derde werd regerend wereldkampioen Anjo Travaille. De Belgische speler Marc Korosmezey eindigde knap op de 8ste plaats, terwijl ook alle nieuwkomers minimaal 1 positief resultaat behaalden. Het was voor alle spelers een geslaagde voorbereiding op het aankomende WK.