Terugblik PK Noord-Brabant, 23 Juni, Breda
2 augustus 2018
Terugblik WK Stratego, Naarden-Vesting, 23 t/m 26 Augustus
19 september 2018
Show all

Update WK Stratego, 23 t/m 26 Augustus, Naarden-Vesting

Nog maar vier weken en dan begint het mooiste toernooi van het jaar: het Wereldkampioenschap Stratego! Er zijn al meer dan 50 aanmeldingen uit o.a. Amerika, Canada, Griekenland, België, Duitsland, Engeland en Nederland. Mogelijk zullen we ook Franse, Zwitserse en Italiaanse spelers verwelkomen, een écht WK dus! Grijp deze kans om live tegen spelers van over de hele wereld te spelen, op een prachtige locatie.
Op donderdag 23-08 13.00 uur openen we het WK met een kanonschot gevolgd door het WK Barrage. Op donderdagavond 20.00 uur start vervolgens een gratis exclusieve stadswandeling met gids voor WK deelnemers en aanhang. Meld je op tijd aan voor het WK Stratego via de Facebook pagina https://www.facebook.com/events/1677284869028262/ of per e-mail via strategomaster@hotmail.com voor korting op het inschrijfgeld. Inschrijven kan tot en met donderdag 16 augustus. Op deze Facebook pagina en op onze website is alle info over het WK te vinden, bijgevoegd nog eens de officiële uitnodiging. Heb je nog vragen over het WK, stel ze gerust.