WK Stratego 2017
Het WK Stratego wordt dit jaar een hele speciale. Het WK zal gehouden worden in Griekenland, op een eiland dichtbij Athene genaamd Marmari. Het is een prachtig eiland met veel natuur en cultuur. Deelname aan het WK is dus goed te combineren met een (mini-)vakantie. Inmiddels hebben we al van verschillende spelers vernomen dat ze van plan zijn deel te nemen aan dit WK, Stratego spelen op deze prachtige locatie is natuurlijk een unieke kans!

Reisadvies luchthaven Athene
Hierbij wat extra reisinfo voor het WK 2017 a.s. zomer in Griekenland. Wij raden aan om naar de goedkoopste vluchten te zoeken via de website www.skyscanner.nl. Op deze website worden namelijk de vluchten van alle airlines weergeven. Als vertrekvliegvelden zijn Amsterdam, Eindhoven en Brussel de meest logische opties. Zo vliegt Transavia vanaf Amsterdam en Eindhoven, Ryanair vanaf Brussel Charleroi en Aegean vanaf Brussel Zaventem. Momenteel is de meest gunstige heenvlucht die op woensdagmiddag 16-08 vanaf Eindhoven met Transavia voor maar € 34,-. De terugvlucht ligt momenteel rond de 180 euro bij alle airlines, waarmee ook hier Transavia de beste optie lijkt. Terug vliegen kan op zowel 20-08 ’s avonds als 21-08 ’s middags.In bijgevoegde pre-uitnodiging staat alle info over de reis vanaf het vliegveld in Athene naar de speellocatie en over accommodaties in het prachtige Marmari. We hebben al van zeker 10 Nederlandse spelers gehoord dat ze zullen afreizen naar dit erg bijzondere WK met zon, zee, strand en stratego! Wat wil een strateeg nog meer?Klik op de volgende link voor de uitnodiging voor het WK met alle info: Uitnodiging WK Stratego 2017

Update WK Stratego
Zoals jullie weten wordt het WK dit jaar gehouden in het altijd zonnige Marmari (Griekenland), een vakantiebestemming vlakbij Athene. Inmiddels hebben meer dan 40 spelers uit 7 verschillende landen bevestigd. Vanuit Nederland reizen minimaal 11 spelers af naar Griekenland en er is dit jaar zelfs een Amerikaanse deelnemer. Een echt WK dus! De hotels en vluchten beginnen aardig vol te lopen, dus wacht niet te lang met beslissen. Alle informatie over het WK is te vinden op de speciale Facebook pagina: https://www.facebook.com/events/816957181806640/ en op het forum van www.stratego.comhttp://forum.stratego.com/topic/145015-wc-2017-marmari-evia-greece/. Mocht je problemen ondervinden bij het vastleggen van een hotel of nog andere vragen hebben, dan staat hoofdorganisator Gregory Adamakis tot je beschikking via e-mailadres: gr.zoro@yahoo.gr.

Facebook