WK Stratego 2018

Eind augustus is het zover: het Wereldkampioenschap STRATEGO komt weer naar Nederland! Na eerdere Nederlandse edities in Rotterdam, Maastricht en Haastrecht wordt het 21ste Wereldkampioenschap STRATEGO gehouden in Naarden-Vesting. Dit jaar worden de Wereldtitels verdeeld tussen de grachten, poorten, bastions en tunnels van Naarden-Vesting, één van de best bewaarde vestingsteden van Europa en uniek om haar stervorm. Naarden-Vesting zal weer als vanouds het strategische middelpunt zijn. En ooit weleens een écht kanon willen horen afgaan? Mis dan de officiële opening van het WK niet op donderdag 23 augustus om 13.15 uur.

Het Wereldkampioenschap staat open voor alle deelnemers. Jong en oud, beginners of ervaren spelers, iedereen komt tegenstanders tegen van min of meer hetzelfde niveau. Het WK biedt gezelligheid, zinderende spanning en de kans op eeuwige roem. Het Wereldkampioenschap is de ideale gelegenheid om STRATEGO vrienden van over de hele wereld live te ontmoeten in een ongedwongen setting, genietend van het spel.

Stratego is één van de meest populaire bordspellen uit de geschiedenis. Wereldwijd zijn meer dan 20 miljoen spellen verkocht en generaties opgegroeid met dit prachtige spel. Recent heeft Jumbo een retro versie van STRATEGO uitgebracht met de welbekende torentjes als speelstukken maar nu met een verleidelijke spion.

In deze uitnodiging vind je alle informatie over het WK STRATEGO inclusief het gedetailleerde speelschema en de toernooiregels. Wij kijken erg uit naar je deelname aan het grootste STRATEGO event van het jaar op deze unieke plek!

 

Het WK is open toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus, want het competitiesysteem dat we hanteren garandeert iedereen +/- gelijkwaardige tegenstand en spannende partijen Stratego. Meld je snel aan op de speciale WK Facebook pagina voor korting op je inschrijfgeld: www.facebook.com/events/1677284869028262/.
Facebook