WK Stratego 2018
Update WK Stratego, 23 t/m 26 Augustus, Naarden-Vesting
Nog maar vier weken en dan begint het mooiste toernooi van het jaar: het Wereldkampioenschap Stratego! Er zijn al meer dan 50 aanmeldingen uit o.a. Amerika, Canada, Griekenland, België, Duitsland, Engeland en Nederland. Mogelijk zullen we ook Franse, Zwitserse en Italiaanse spelers verwelkomen, een écht WK dus! Grijp deze kans om live tegen spelers van over de hele wereld te spelen, op een prachtige locatie.
Op donderdag 23-08 13.00 uur openen we het WK met een kanonschot gevolgd door het WK Barrage. Op donderdagavond 20.00 uur start vervolgens een gratis exclusieve stadswandeling met gids voor WK deelnemers en aanhang. Meld je op tijd aan voor het WK Stratego via de Facebook pagina https://www.facebook.com/events/1677284869028262/ of per e-mail via strategomaster@hotmail.com voor korting op het inschrijfgeld. Inschrijven kan tot en met donderdag 16 augustus (daarna geen korting meer maar regulier tarief. Inschrijven kan dan nog steeds). Op deze Facebook pagina en op onze website is alle info over het WK te vinden, bijgevoegd nog eens de officiële uitnodiging. Heb je nog vragen over het WK, stel ze gerust.
————–

Eind augustus is het zover: het Wereldkampioenschap STRATEGO komt weer naar Nederland! Na eerdere Nederlandse edities in Rotterdam, Maastricht en Haastrecht wordt het 21ste Wereldkampioenschap STRATEGO gehouden in Naarden-Vesting. Dit jaar worden de Wereldtitels verdeeld tussen de grachten, poorten, bastions en tunnels van Naarden-Vesting, één van de best bewaarde vestingsteden van Europa en uniek om haar stervorm. Naarden-Vesting zal weer als vanouds het strategische middelpunt zijn. En ooit weleens een écht kanon willen horen afgaan? Mis dan de officiële opening van het WK niet op donderdag 23 augustus om 13.15 uur.

Het Wereldkampioenschap staat open voor alle deelnemers. Jong en oud, beginners of ervaren spelers, iedereen komt tegenstanders tegen van min of meer hetzelfde niveau. Het WK biedt gezelligheid, zinderende spanning en de kans op eeuwige roem. Het Wereldkampioenschap is de ideale gelegenheid om STRATEGO vrienden van over de hele wereld live te ontmoeten in een ongedwongen setting, genietend van het spel.

Stratego is één van de meest populaire bordspellen uit de geschiedenis. Wereldwijd zijn meer dan 20 miljoen spellen verkocht en generaties opgegroeid met dit prachtige spel. Recent heeft Jumbo een retro versie van STRATEGO uitgebracht met de welbekende torentjes als speelstukken maar nu met een verleidelijke spion.

In deze uitnodiging vind je alle informatie over het WK STRATEGO inclusief het gedetailleerde speelschema en de toernooiregels. Wij kijken erg uit naar je deelname aan het grootste STRATEGO event van het jaar op deze unieke plek!

 

Het WK is open toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus, want het competitiesysteem dat we hanteren garandeert iedereen +/- gelijkwaardige tegenstand en spannende partijen Stratego. Meld je snel aan op de speciale WK Facebook pagina voor korting op je inschrijfgeld: www.facebook.com/events/1677284869028262/.
Aangemelde spelers ( 17-8-2018, tevens laatste update )
Maarten Leysen (BE)
Dennis Baas (NL)
Pim Niemeijer (NL)
Ruben vd Bilt (NL)
John Vandoros (GR)
Bram Geelhoed (NL)
Thomas Geelhoed (NL)
Gregory Adamakis (GR)
Georgios Tripanagnostopoulos (GR)
Huib Speksnijder (NL)
Nikos Kouvatsos (GR)
Daniel Crot (CH)
Philippe Bergiers (BE)
Charlie Palley (UK)
Josh Crickshaw (UK)
Kees de Vos (NL)
Wout Gulden (NL)
John Schepers (NL)
Tim Slagboom (NL)
Axel Hangg (DE)
Johnny van Geffen (NL)
Sem van Geffen (NL)
Vince van Geffen (NL)
Ricardo Kik (NL)
Richard Ratcliffe (UK)
Anthony Melbourne (UK)
George Petroulakis (GR)
George Franka (NL)
Angel Baron (US)
Anjo Travaille (NL)
Max Roelofs (NL)
Jòrg Dannenbring (DE)
Wim Sikteoeboen (NL)
Arjan de Volder (NL)
Jonathan Arnott (UK)
Theo Gerrits (NL)
Arjan vd Leeden (NL)
Gertjan vd Linden (NL)
Martijn Malinka (NL)
Edy Schurink (NL)
Joost Heltzel (NL)
Mounir Ferchiou (CA)
Marcel Bavelaar (NL)
Hermann Kleier (DE)
Markus Lohrer (NL)
Pieter Torn (NL)
Ralf Poensgen (DE)
Daniel Geelhoed (NL)
Jonathan Ooms (NL)
Dimitris Bougatsas (GR)
Sander Logtenberg (NL)
Luc Jouanneau (FR)
Vincent Looye (NL)
Tiago Geerlings (NL)
Kia Karamati (NL)
Lieuwe Koopmans (NL)
Daniël Koopmans (NL)