Open clubtoernooi De Baronnen
9 oktober 2016
Resultaten NK Stratego 2016
10 november 2016
Show all

25e Nederlands kampioenschap

Ons nationale kampioenschap spelen we op 5 november centraal in Nederland in Houten, net onder Utrecht. Media Tornado en Jumbo ondersteunen de promotie, dus we verwachten weer een mooi deelnemersveld met ervaren spelers, nieuwe spelers, oud spelers, online spelers en junioren. Dit 25e NK zullen we opluisteren met enkele leuke acties, zoals het verloten van Stratego Pirates onder de junioren. Het NK staat garant voor gezelligheid en leuke games en veel spanning. En misschien wel mooie resultaten. Persoonlijk ben ik benieuwd naar de confrontatie tussen de junioren uit onder meer Schiedam, Houten en van Napoleon. Mogelijk spelen er zelfs een aantal mee met de senioren. Bij de senioren lijken de topspelers een beetje van slag na het voor hen matig verlopen WK en zijn er kansen voor nieuwe spelers. Let op, we beginnen stipt op tijd.Vooraf aanmelden met korting (betalen bij aanvang) kan via https://www.facebook.com/events/175192452885667/.

Klik voor de uitnodiging op de volgende link: Uitnodiging NK 2016