WK Stratego op 18 t/m 20 augustus Griekenland
30 januari 2017
Terugblik PK Friesland Leeuwarden
7 maart 2017
Show all

PK Friesland op 18 februari Leeuwarden

In Leeuwarden wordt op 18 Februari het Provinciaal Kampioenschap van Friesland gespeeld. Dit is een relatief nieuw toernooi, maar kon vorig jaar met recht een succes genoemd worden. Het bleef spannend tot de laatste ronde en uiteindelijk won George Franka. De titelverdediger heeft net als een aantal andere toppers zijn aanwezigheid al bevestigd en er zijn zelfs al aanmeldingen uit Duitsland binnen. Naar verluidt zullen ook veel lokale spelers aanschuiven, waardoor het toernooi net zo’n succes als vorig jaar lijkt te gaan worden. Vergeet je niet vooraf aan te melden, voor een korting op je inschrijfkosten! Vooraf aanmelden kan op de Facebook pagina: www.facebook.com/events/1826783287536759/ of door contact op te nemen met toernooi-eigenaar Joost de Vries, via: 0645227130.

Klik op de volgende link voor de uitnodiging met alle info: Uitnodiging PK Friesland 2017