Internationale toernooiagenda
19 april 2017
NK Barrage in Nijmegen
4 mei 2017
Show all

Terugblik PK Zuid-Holland

Afgelopen weekend werd het Provinciaal Kampioenschap van Zuid-Holland gespeeld! Met veel plezier kijken we terug op een zeer geslaagde dag. Met maar liefst dertig deelnemers, inclusief een volledige juniorencompetitie, was het toernooi in Sliedrecht één van de drukst bezochte PK’s van de afgelopen jaren. Het sterke deelnemersveld resulteerde aan het einde van de dag in een overtuigende overwinning van George Franka, hij won al zijn partijen en daarmee was hij de verdiende winnaar. Op de tweede positie eindigde Tim Slagboom, derde werd Max Roelofs. Bij de junioren won Daniël Geelhoed. Tweede werd Boaz van der Linden en derde Leonard de Vos. Verder was een bijzonder resultaat weggelegd voor Thomas Geelhoed, deze Nederlands Kampioen Junioren speelde mee bij de senioren en werd knap zesde!