Aankondiging PK Gelderland 16 september
29 augustus 2017
Terugblik PK Gelderland in Nijmegen
4 oktober 2017
Show all

Online WK Stratego.com

Dit jaar vindt voor het 3de jaar op rij het Online Wereldkampioenschap (WCO) plaats op www.stratego.com. In het bijzonder voor alle spelers die helaas niet naar Griekenland konden afreizen, is dit een unieke kans om tegen spelers van over de hele wereld te spelen en te strijden om de meest belangrijke online titel. Inschrijven kan nog tot 17 september via: http://forum.stratego.com/topic/357674-3rd-online-world-championships-rules-and-sign-up/.
Hier staan tevens alle (toernooi)regels vermeld. Het doel van dit WK is het live en online stratego te verbinden. Het enige dat je nodig hebt is een www.stratego.com account en een ELO rating van 250 (deze is al na enkele potjes bereikt). Spelen op www.stratego.com en deelname aan dit Online WK is gratis. De nummers 1, 2 en 3 van het WCO verdienen een medaille en GRATIS inschrijving voor het LIVE WK 2018 (locatie nog onbekend). Met vragen over dit evenement kun je terecht bij Pim Niemeijer (strategomaster@hotmail.com).