Vooruitblik PK Friesland Leeuwarden 17 februari
24 januari 2018
WK Stratego in Nederland
9 maart 2018
Show all

Terugblik PK Friesland

Het door Joost de Vries georganiseerde PK Friesland te Leeuwarden is, na een spannende strijd om de podium plaatsen, gewonnen door onze huidige Wereldkampioen Anjo Travaille met 30 punten (4x winst, 2x gelijk). De strijd om de andere podium plaatsen leverde een eindstand op waarbij drie spelers evenveel punten hadden (28). (M)buch punten gaven hierbij de doorslag waardoor Wout Gulden het zilver won en George Franka het brons. Dieter Annies uit Duitsland moest genoegen nemen met de 4e plaats.

Klik op de volgende link voor een korte video van het toernooi: http://www.lc.nl/friesland/Internationaal-deelnemersveld-bij-open-Fries-kampioenschap-stratego-video-22922413.html