PK Zuid-Holland 2018
9 april 2018
PK Noord-Brabant / Bekertoernooi Baronnen, zaterdag 23 juni, Breda
13 juni 2018
Show all

Wereldkampioenschap Stratego, 23 t/m 26 augustus, Naarden-Vesting

De Wereldkampioenschap komt steeds dichterbij! Begin april hebben jullie de belangrijkste informatie over het WK al ontvangen in de pré-uitnodiging, vandaag ontvangen jullie ook alle overige details in bijgevoegde officiële WK uitnodiging. Het beloofd een spectaculair WK te worden met o.a. een officiële opening met een kanonsschot, een gratis rondleiding over de vestingswerken van Naarden, twee prachtige locaties waar de verschillende evenementen gespeeld worden, gasten (Stratego vrienden) van over de hele wereld en natuurlijk de zinderende spanning van het spelen van een Wereldkampioenschap.

Het WK is open toegankelijk voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus, want het competitiesysteem dat we hanteren garandeert iedereen +/- gelijkwaardige tegenstand en spannende partijen Stratego. Meld je snel aan op de speciale WK Facebook pagina voor korting op je inschrijfgeld: www.facebook.com/events/1677284869028262/.

Klik hier voor de uitnodiging