PK Gelderland Deluxe
9 september 2019
BSC de baronnen jubileum-bekertoernooi
23 september 2019
Show all

Uitslag PK Gelderland deluxe

Voor de eerste keer in Stratego historie is er een officieel Stratego toernooi gespeeld met de deluxe uitvoering van ons favoriete spel, een speciaal bord en de stukken gekleurd zwart en wit in plaats van het traditionele rood en blauw. Organisatoren David Bouten en Ruben van de Bilt hebben een mooie prestatie neergezet met dit toernooi, niet alleen waren er 25 deelnemers, maar hebben zij ook erg veel inspanningen gedaan op de achtergrond, dank daarvoor!

Na 6 partijen was het uiteindelijk Pim Niemeijer (5 winst 1 gelijk) die de eerste plaats pakte. Op plek 2 (5 winst, 1 verlies) eindigde George Franka. Het brons ging naar Anjo Travaille (4 winst, 1 gelijk, 1 verlies). Beste junior was Alexander de Almeida. Wout Gulden, die als vierde eindigde, was de remise koning van de dag (3 winst, 3 gelijk). Enkele spelers die lange tijd afgewezig geweest zijn waren ook weer van de partij.

Volledige uitslagen zijn te vinden op www.kleier.net