NK Stratego update
3 december 2021
Open Zeist
20 februari 2022
Show all

NK Stratego 2021 – Uitslag

Het NK Stratego 2021 zit er weer op, vorig jaar was er een onderbreking van de langdurige traditie om ieder jaar een NK te houden. Wij hopen uiteraard dat dit een eenmalig iets is en blijft. Gedurende het toernooi hebben wij gezien dat het Stratego vuur bij de aanwezigen nog sterk aanwezig is, hopelijk zal dit onverminderde enthousiasmeleiden tot mooie Stratego evenementen in 2022.

 

NK Stratego 2021 uitslagNa een strijd van zes rondes bij Denksportcentrum Leiden is Tim Slagboom voor de derde keer Nederlands kampioen Stratego geworden. Tim wist vijf wedstrijden te winnen en eenmaal gelijk te spelen waarmee hij de concurrentie voor wist te blijven. In de laatste ronde, via een onderling duel, werd de strijd om het kampioenschap beslist tussen Martijn Malinka en Tim Slagboom. Pim Niemeijer moest genoegen nemen met de tweede plaats, voor Anjo Travaille was er het brons. Beste nieuwkomer was Jonas van Hattum, hij won twee wedstrijden en speelde eenmaal gelijk.Interview met Tim Slagboom bij BredaNu: https://www.youtube.com/watch?v=9Sm23KXmo_0

 

2022Zoals op het NK aangegeven weten wij nog niet hoe het jaar 2022 op Stratego gebied eruit gaat zien, enkele maanden geleden was er goede hoop dat er op korte termijn weer een normale situatie zou ontstaan, inmiddels is deze hoop ingehaald door de realiteit, zodoende is het voor ons op dit moment praktisch onmogelijk om een toernooi agenda op te stellen.Zodra er meer relevant nieuws is over Stratego in 2022 laten wij dat weten.