WK Stratego 2022
9 maart 2022
Recente nieuwsberichten
14 april 2022
Show all

21 Mei – Teamcup

Stratego Team Cup 2022 – Zaterdag 21 mei – CafĂ©-Zaal Oranjestad Breda
Mede-organisator Tim Slagboom omschrijft het toernooi als volgt:
Na een jaar zonder winnaar (2021) is het de vraag of de kampioen van 2020 – Napoleon Van Geffen Druk – de vorm heeft weten vast te houden? Of is het de veelvraat uit Rotterdam – Weg der Victorie – die het onwennige titelloze gevoel van zich afspeelt? Wie weet raakt Baronnen 1 de vloek van “de eeuwige tweede” kwijt? Of kan een heel ander team verrassen, zoals onze Stratego-vrienden uit Duitsland of…? En welke teams gaan er met alle spelprijzen vandoor?In 2022 staat het meest gezellige Stratego-toernooi van het jaar weer op de kaart: de Stratego Team Cup! De Stratego Team Cup is er voor alle spelers, ervaren en onervaren, jong en oud, die in een gezellige sfeer in teamverband Stratego willen spelen. Vorm daarom een team met 3 andere spelers en meld je snel aan via tim.slagboom@gmail.com, want vol = vol (max. 11 teams). Lijkt het je leuk om mee te spelen maar heb je (nog) geen team, laat het dan ook even weten. Tim zorgt ervoor dat iedereen in een leuk team terecht komt. Tot ziens in Breda!