Uitnodiging PK Utrecht 1 oktober
6 september 2022
NK Stratego – Zaterdag 29 oktober – Den Bosch
9 oktober 2022
Show all

Uitslag PK Utrecht – Amersfoort

Het PK Utrecht vond voor het eerst plaats in Amersfoort. Spelers kwamen uit Nederland en België om hier deel te nemen aan een van de sterkste Nederlandse toernooien in een lange tijd. Na drie rondes waren er al geen spelers met 3 winst. Het sterk en druk bezette toernooi werd dan ook in de laatste ronde beslecht.

Door een remise in de laatste ronde tegen Max Roelofs was het zilver voor Pim. Vince van Geffen won zijn wedstrijd en was daarmee verzekerd van het goud. Tim pakte door winst op Martijn Malinka in ronde 6 de bronzen plak.

Ruud Koenraats ging er met de spelprijs in de loterij vandoor.

Club van 1000
Pim Niemeijer en Tim Slagboom speelden beiden hun 1000e rating partij op dit toernooi. Pim behaalde deze mijlpaal in de 2e ronde, Tim behaalde dezelfde mijlpaal in de laatste ronde van het toernooi. Beiden wonnen hun 1000e wedstrijd.