Toernooi agenda 2024 Nederland
25 november 2023
Uitnodiging PK Friesland (2 maart, Leeuwarden)
22 februari 2024
Show all

Uitslag Stratego Teamcup

Recent is de Stratego Teamcup gespeeld in Breda. Er werden zeven rondes gespeeld. Aan het einde van de dag wist sinds lange tijd het Baronnen 1 team de wisselbeker te veroveren. Het team bestaande uit Max Roelofs, Tim Slagboom, Rutger Rietveld en Anjo Travaille won al hun team wedstrijden. Het zilver was er voor het Duitse team de Stratego Vikings. Zij wisten het team dat het brons won, Miner Trouble, net voor te blijven. Miner Trouble speelde in de laatste ronde tegen Baronnen 1 voor de titel, maar kwamen net te kort.

Tijdens het toernooi was er op ieder speelbord één speler die al zijn wedstrijden won: Max Roelofs (1, Baronnen 1). Pim Niemeijer (2, Weg der Victorie). Patrick Kühn (3, Stratego Vikings). Anjo Travaille (4, Baronnen 1).