PK Zuid Holland in Den Haag
11 januari 2016
Griekse speler pakt WK 2016!
10 september 2016
Show all

WK Stratego 2016 in Rendsburg

De WK datum voor 2016 is definitief. We spelen op 19, 20 en 21 augustus in Rendsburg (Noord Duitsland, dicht bij Breiholtz). Het WK wordt georganiseerd door Stradev, de Duitse Strategobond. Steffen Annies is onze gastheer.

Na het spektakel van het WK in Waterloo wordt dit waarschijnlijk een ander WK. Zonder poespas maar met veel gezelligheid. We hebben geen UL en geen Barrage toernooi. Het is een basic toernooi op een mooie locatie, met gelegenheid voor sport en spel.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus spelen we het WK voor senioren, zaterdag de 20e is het WK voor junioren en op zondag de 21e het landentoernooi plus een open toernooi. Meer informatie volgt.