Masters toernooi in Eerde
21 december 2016
Terugblik Teamcup
30 januari 2017
Show all

Nieuw bestuur

De vacante bestuursfuncties zijn ingevuld. Tim Slagboom volgt Anjo Travaille op als voorzitter van Strategobond Nederland. Er waren geen tegenkandidaten voor deze functie. Max Roelofs en Pim Niemeijer zijn per 10 januari toegetreden tot het bestuur van SBN. We hebben de afzonderlijke taken van secretaris en toernooicoordinator opnieuw bekeken en anders verdeeld. Max Roelofs zal als Secretaris de meeste contacten onderhouden met de spelers. Pim Niemeijer zal als Algemeen Bestuurslid eveneens enkele secretaristaken vervullen. Pim heeft het meeste contact met de toernooieigenaren en Pim co├Ârdineert o.a. de SBN online Stratego ontwikkelingen. Samen met Peter Jan van den Enden (Penningmeester) vormen Tim, Max en Pim het bestuur van SBN. Tim en Pim zullen in 2017 de twee SBN afgevaardigden zijn in de International Stratego Federatie waarin de internationale Strategozaken worden besproken. We zijn blij dat het bestuur, met de komst van enkele nieuwe enthousiaste leden, weer op volle sterkte is. Het bestuur wordt ondersteund door enkele strategen zoals Steven van den Enden (materialen en prijzen), Jens Neuij (webmaster) en Arjan de Volder (incidentele ondersteuning).

Wil je ook een handje helpen?
Geen toernooi is compleet zonder een goede dagorganisatie. Voor ieder toernooi hebben we een computer man/vrouw nodig en een scheidsrechter. Voor het NK hebben we een aparte scheidsrechter nodig voor de junioren. Enkele spelers, partners van spelers en ouders van spelers hebben in 2016 af en toe geholpen als computerman/vrouw en scheidsrechter. Binnenkort maken we een inventarisatie van de beschikbare mensen. Als je zin hebt om een keer als scheidsrechter of computerman/vrouw te helpen, stuur dan even een mailtje. Bediening van de computer is relatief eenvoudig en ook de scheidsrechtersfunctie kunnen we prima uitleggen.