Nieuw bestuur
11 januari 2017
Terugblik The Masters 2017 in Eerde
30 januari 2017
Show all

Terugblik Teamcup

Voor de team cup waren we dit jaar wederom te gast in Breda, in totaal deden er deze dag 8 teams mee. Helaas 1 minder dan verwacht doordat het Duitse team af moest haken vanwege een zieke teamcaptain. Het was desondanks goed gevuld in Breda, met bekende teams waarvan we de namen ieder jaar opnieuw terug horen komen. Maar dit jaar waren er ook opvallend veel teams met een teamnaam die we niet eerder gehoord hebben, zoals: De Bokkenrijders, De Vlagkapers en Perillions. Ook vandaag was het tot de laatste ronde spannend. Uiteindelijke pakte topfavoriet Weg der Victorie de titel door in de laatste ronde Baronnen 1 te verslaan. Daardoor werd Baronnen 1 tweede en nieuwe formatie de Perillions eindigde als derde. Napoleon / Van Geffen Druk werd vierde, voor de Houtense Majoors en de Vlagkapers. Baronnen 2 werd zevende en De Bokkenrijders achtste.