Uitslag PK Utrecht
23 oktober 2017
Terugblik NK Stratego Houten
21 november 2017
Show all

NK Stratego 4 november Houten

Het hoogtepunt van de nationale Stratego kalender vindt plaats in Houten, centraal in Nederland net onder Utrecht. We spelen voor het negende jaar op rij in de mooie zalen van Café-Restaurant De Engel. De promotie is in volle gang in de landelijke pers, op Facebook en op www.stratego.com. We verwachten weer een mooi deelnemersveld met ervaren spelers, nieuwe spelers, oud spelers, online spelers en junioren. Het NK staat garant voor gezelligheid en leuke games en veel spanning. En misschien wel mooie resultaten? Junioren en Senioren vanuit het hele land reizen af naar Houten om te strijden om de bekers en unieke Stratego speldjes.

Vergeet niet om je aan te melden via de speciale NK Facebook pagina https://www.facebook.com/events/148826955725060 of te mailen naar strategobondnederland@gmail.com om korting op het inschrijfgeld te krijgen. Op het NK zal de volledige toernooiagenda voor 2018 worden gepresenteerd.

Klik voor de uitnodiging met alle informatie op de volgende link: Uitnodiging NK Stratego 2017