Terugblik NK Stratego Houten
21 november 2017
Film nieuwe versie Stratego Original
16 december 2017
Show all

Teamcup op 13 Januari in Breda

Het eerste toernooi van 2018 is traditioneel de Stratego Teamcup! Dit bijzondere Stratego toernooi is het gezelligste toernooi van het jaar, want je speelt met teams van 4 spelers tegen elkaar. Iedere speler speelt individueel tegen een speler uit het andere team, vervolgens worden de resultaten van de spelers bij elkaar opgeteld, en wordt de teamuitslag score bepaald. Er zijn geen beperkingen ten aanzien van de samenstelling. Mocht het je niet lukken om 3 andere Stratego-enthousiastelingen te vinden? Geen paniek: individueel aanmelden via dit e-mailadres is ook mogelijk. Wij zullen vervolgens onze best doen om uit de individuele spelers teams samen te stellen. De partijen die op dit toernooi gespeeld worden zullen niet meetellen voor de Kleier rating.

Meer informatie over dit toernooi vind je in de uitnodiging: Uitnodiging Teamcup 2017