Film nieuwe versie Stratego Original
16 december 2017
Terugblik Stratego Teamcup
24 januari 2018
Show all

Stratego Teamcup 13 januari Breda

Over drie weken luiden we in Breda gezamenlijk het nieuwe Stratego-jaar in op de Teamcup, het enige Stratego toernooi dat wordt gespeeld in teamverband. Welk team wint dit jaar de felbegeerde houten bokaal?

Wacht niet te lang met aanmelden, want we hebben plaats voor maximaal 10 teams. Reeds 5 teams hebben zich aangemeld met daarin o.a. Belgische en Griekse spelers. Naar verluidt zal dit jaar ook een Duits team afreizen naar Breda, dus we kunnen spreken van een Teamcup met een internationaal karakter! Inschrijven voor de Teamcup kan via dit e-mailadres (strategobondnederland@gmail.com).

Lukt het je niet om 3 andere Stratego-enthousiastelingen te vinden? Geen paniek: individueel aanmelden via dit e-mailadres is ook mogelijk. Wij zullen vervolgens onze best doen om uit de individuele spelers teams samen te stellen.

Klik op de volgende link voor de uitnodiging met alle informatie: Uitnodiging Teamcup 2017