WK nieuws
24 januari 2018
Vooruitblik PK Friesland Leeuwarden 17 februari
24 januari 2018
Show all

Organisatorisch nieuws

Na 12 jaar bestuurslid te zijn geweest heeft Tim Slagboom op de Teamcup zijn afscheid als SBN bestuurslid aangekondigd per 01-01-2019. Ook Max Roelofs zal vanaf 01-01-2019 stoppen als bestuurslid, waardoor twee bestuursfuncties vrij gaan komen. De reden van deze tijdige mededeling is dat we als SBN nu ruim de tijd hebben om de de bestuursfuncties in te gaan vullen en de nieuwe personen te begeleiden. In de bijlage zijn de functieprofielen Voorzitter, Secretaris en Toernooicoördinator toegevoegd.

Lijkt het je leuk om iets (meer) te betekenen voor Stratego spelend Nederland, spreekt één van de functies je aan en voldoe je aan de functie-vereisten? Meld je dan vóór donderdag 1 februari aan via dit e-mailadres of bij Tim Slagboom / Pim Niemeijer persoonlijk. Aanmelden kan zowel voor een specifieke bestuursfunctie of gewoon als bestuurslid, de taakverdeling / invulling wordt in alle gevallen nauw tussen de bestuursleden afgestemd. Als zich op 1 februari meerdere kandidaten voor éénzelfde functie hebben gemeld, wordt gepoogd met alle betrokkenen tot een goede taakverdeling te komen. Mocht dat niet lukken, dan volgt een stemming per functie. Voor nu hopen we dat iedereen de gedeelde verantwoordelijkheid voelt om de liefde voor ons spel om te zetten in organisatorische daden :-).