Terugblik Stratego Teamcup
24 januari 2018
Organisatorisch nieuws
24 januari 2018
Show all

WK nieuws

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat het Wereldkampioenschap Stratego dit jaar in Nederland wordt georganiseerd! De locatie is nog onbekend maar de datum kan alvast met potlood in de agenda’s worden genoteerd: donderdag 23-08 t/m zondag 26-08. Met potlood, omdat het i.v.m. beschikbaarheid van locaties mogelijk ook één week eerder kan zijn. Op donderdagmiddag zal in ieder geval het WK Barrage worden gespeeld, gevolgd door het WK Senioren op vrijdag + zaterdag, het WK Junioren op zaterdag en het WK Landenteams + Open Toernooi op zondag. Het belooft een fantastisch toernooi te worden met veel spelers van over de hele wereld! We hopen in de volgende nieuwsbericht met meer informatie over de locatie te kunnen komen.