Officiële uitnodiging PK Gelderland 2018!!
19 september 2018
Officiële uitnodiging Nederlands kampioenschap 2018 Houten
8 oktober 2018
Show all

Terugblik PK Gelderland 2018

Met zestien deelnemers had het PK Gelderland, dat afgelopen zaterdag in Nijmegen werd gehouden, enkele deelnemers minder dan vorig jaar. Dat nam echter niet weg dat het een spannende dag was. Met zes wedstrijden en zes overwinningen prolongeerde regerend kampioen Pim Niemeijer zijn titel. Tweede werd Tim Slagboom en Bram Geelhoed ging er met de derde prijs vandoor die met twee M-Buchpunten verschil net boven Anjo Travaille wist te eindigen die de vierde plaats bezette. Martijn Malinka eindigde knap op de vijfde plaats. Ook vermeldenswaardig zijn de prestaties van junior-wereldkampioen Thomas Geelhoed, die met overwinningen op o.a. Edy Schurink en zijn broer Daniël de tiende plaats behaalde.

Voor de volledige uitslagen verwijs wij u graag door naar www.kleier.net

Al met al dus wederom een geslaagd toernooi, op naar het NK te Houten op 3 November!!