Terugblik PK Gelderland 2018
8 oktober 2018
Vooruitblik NK Stratego, uitnodiging Teamcup 2019 + Masters 2019
30 oktober 2018
Show all

Officiële uitnodiging Nederlands kampioenschap 2018 Houten

Beste Strategen,

Op zaterdag 3 november barst de strijd weer los. In restaurant ‘De Engel’ in Houten spelen we dan het NK Stratego. Het draait dan allemaal om de grote vraag: wie zal de titel dit jaar pakken? Verder wordt er natuurlijk ook gestreden om de speciale Stratego-speldjes. Het belooft weer een spannende dag te worden, dus kom vooral! Vergeet u niet vooraf aan te melden via Facebook: https://www.facebook.com/events/297751627495656/ of door een mail te sturen naar strategomaster@hotmail.com, dit geeft u namelijk korting op het inschrijfgeld. Verdere praktische informatie kunt u vinden in de uitnodiging door op deze link te klikken.

Op de dag zelf zal tevens de toernooiagenda voor 2019 bekend worden gemaakt en zal het nieuwe bestuur/organisatie team worden voorgesteld.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen op dit geweldige evenement!!