Officiële uitnodiging Nederlands kampioenschap 2018 Houten
8 oktober 2018
Nederlands Kampioenschap, 3 november 2018 – uitslag
4 december 2018
Show all

Vooruitblik NK Stratego, uitnodiging Teamcup 2019 + Masters 2019

Beste strategen,

 

In dit nieuwsbericht blikken we een laatste keer vooruit op het a.s. Nederlands Kampioenschap en kondigen we alvast de eerste twee toernooien van 2019 aan: De Stratego Teamcup en The Masters top-32.

 

Nederlands Kampioenschap, a.s. zaterdag 3 november, Houten

Nog maar vier dagen tot de apotheose van het Stratego jaar 2018! Kan Pim Niemeijer na een teleurstellend verlopen WK voor de 11de keer de titel veroveren of weet één van de vele uitdagers daar een stokje voor te steken? En welke 25 Senioren / 15 Junioren gaan er met een Stratego speldje naar huis? Inmiddels hebben we al meer dan 40 aanmeldingen, zowel ervaren als minder ervaren spelers en van alle leeftijden. Mis deze unieke dag niet en meld je snel aan via de event Facebook pagina (www.facebook.com/events/297751627495656) of via de e-mail (strategomaster@hotmail.com) voor korting op het inschrijfgeld. Klik op deze link voor de officiële uitnodiging voor het NK met alle info.

 

Stratego Teamcup, zaterdag 12 januari 2019, Breda

Het gezelligste toernooi van het jaar is niet meer weg te denken van de jaarlijkse Stratego kalender. Teams van 4 spelers spelen tegen elkaar voor de felbegeerde houten Teamcup. Tevens luiden we met elkaar het nieuwe (Stratego)jaar in. We hebben plek voor maximaal 10 teams, dus meld je daarom snel aan per e-mail via tim.slagboom@gmail.com. Welk team verzint dit jaar de meest ludieke / creatieve teamnaam? De provocerende teamnaam ‘WM ohne Holland’ heeft onze Duitse Strategovrienden vorig jaar in ieder geval niet geholpen. Er zijn geen restricties in het samenstellen van de teams. Het is ook mogelijk om je individueel aan te melden, wij gaan dan proberen om een leuk team samen te stellen. Klik op deze link voor alle info over de Stratego Teamcup.

 

The Masters Top-32, zondag 13 januari 2019, Eerde

In hetzelfde weekend als de Teamcup staat direct een zeer prestigieus toernooi op de kalender, waarvoor de top-32 van de Internationale Stratego Ranking zich kwalificeert. In Eerde verwelkomt organisator Johnny van Geffen de 32 hoogst gerankte spelers, nadat alle in 2018 gespeelde toernooien in de ranking zijn verwerkt. Deze spelers ontvangen rond de jaarwisseling een persoonlijke uitnodiging van de organisatie. Het NK biedt vanzelfsprekend één van de laatste kansen om in de top-32 te komen. Tipje van de sluier: de Griekse regerend Wereldkampioen John Vandoros gaat er alles aan doen om ook deze titel mee naar huis te nemen. Klik op deze link om de flyer van The Masters te vinden.

 

Tot ziens op één of meerdere van deze toernooien!

 

Met strategische groet,

Strategobond Nederland