Vooruitblik NK Stratego, uitnodiging Teamcup 2019 + Masters 2019
30 oktober 2018
Stratego Team Cup, 12 januari 2019
4 december 2018
Show all

Nederlands Kampioenschap, 3 november 2018 – uitslag

In restaurant ‘De Engel’ in Houten speelden we op zaterdag 3 november voor de 27e keer het NK Stratego. Pim Niemeijer bewees wederom in topvorm te zijn door zijn elfde Nederlandse titel in de wacht te slepen. Terug van weggeweest was Peter Verleysdonk, die knap de tweede plaats behaalde. Op de derde plaats eindigde Vince van Geffen, gevolgd door Dennis Baas en Ricardo Kik. George Franka mocht het tweeëntwintigste en laatste speldje in ontvangst nemen, de gouden vlag. Hiermee is hij de eerste die de hele speldjesreeks heeft gewonnen. Bij de junioren werd na een spannende strijd jong talent Wolf Wolfensberger kampioen, Boaz van der Linden eindigde tweede en de derde beker ging naar Tijs van Vliet. De volledige uitslagen van het toernooi zijn te vinden op kleier.net (http://www.kleier.net/cgi/tourn_table.php?eid=621).