Nederlands Kampioenschap, 3 november 2018 – uitslag
4 december 2018
Van Geffen Druk: The Masters, 13 januari 2019
4 december 2018
Show all

Stratego Team Cup, 12 januari 2019

Op zaterdag 12 januari openen we traditiegetrouw het Stratego-jaar met de Team Cup in Breda. Op dit altijd gezellige toernooi spelen teams van 4 spelers tegen elkaar. Ook dit jaar draait het weer om de spannende vraag: zullen de Rotterdammers hun weg der victorie voortzetten? Vanwege de combinatie met The Masters op zondag zullen er ook o.a. Grieken en Duitsers aanwezig zijn. Op het toernooi is plaats voor 10 teams, reden genoeg om je team snel aan te melden door een mail te sturen naar tim.slagboom@gmail.com. Het is ook mogelijk om je individueel op te geven, de organisatie zoekt dan een leuk, geschikt team voor je. De uitnodiging is hier te vinden