NK Stratego online 2019
10 mei 2019
Terugblik PK Noord-Brabant Eindhoven
4 juli 2019
Show all

Officiële uitnodiging PK Noord-Brabant Eindhoven

PK Noord-Brabant, Eindhoven, 8 juni 2019

 

Het eerstvolgende toernooi op de agenda is het PK Noord-Brabant op 8 juni. Let op: dit toernooi wordt gespeeld in Eindhoven, dus niet in Breda zoals voorgaande jaren. De speellocatie, buurthuis/wijkcentrum de Ronde, bevindt zich aan de Tongelresestraat 146. Aan de achterkant van het gebouw kun je gratis parkeren. Verdere informatie vind je in de officiële uitnodiging, klik hier!

 

 

 

Internationaal toernooi Basel, 29 juni 2019

 

Het is al eerder in een nieuwsbrief genoemd, maar ter herinnering noemen we hier toch nog even dat er deze zomer weer een internationaal toernooi gepland staat.

 

Het toernooi in Basel op 29 juni is het eerste toernooi in Zwitserland ooit. Met spelers uit onder andere Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Nederland en zelfs Egypte lijkt het een zeer internationaal toernooi te gaan worden. Meer informatie kun je vinden op het forum van stratego.com (http://forum.stratego.com/topic/359641-swiss-tournament/).

Tot in Eindhoven!