Officiële uitnodiging PK Noord-Brabant Eindhoven
19 mei 2019
WK Stratego, Sheffield, 22 t/m 25 augustus
4 juli 2019
Show all

Terugblik PK Noord-Brabant Eindhoven

Uitslagen PK Noord-Brabant

Met 22 deelnemers, waaronder vijf nieuwe spelers, zat de speelzaal in wijkcentrum de Ronde in Eindhoven goed vol. Na zes rondes kwamen Max Roelofs, Vince en Sem van Geffen alle drie op 31 punten uit. Buchpunten maakten het verschil, waardoor Sem van Geffen kampioen van Noord-Brabant werd. Zijn broer Vince werd tweede, Max Roelofs eindigde als derde. De twee aanwezige junioren speelden dapper mee bij de senioren. Tom van Heumen werd junior-kampioen van Noord-Brabant en Mareno Klijnholstz ging met de tweede beker naar huis. 

Voor beelden van het toernooi kun je deze YouTube-video van de SBN bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=iOk8cAANXG0