Nederlands kampioenschap, Houten – 2 november
27 september 2019
Uitslag NK 2019
18 november 2019
Show all

12-10-2019 – Uitslag BSC de baronnen jubileum-bekertoernooi

Afgelopen weekend is het 20 jarig bestaan van de Bredase Stratego Club de baronnen gevierd middels een succesvol toernooi. Er deden 22 spelers aan mee en drie verschillende nationaliteiten; Nederland, Belgiƫ en Duitsland waren vertegenwoordigd. Dit keer werd er weer met de traditionele Stratego kleuren gespeeld; rood en blauw.

Na 6 rondes vol veldslagen was het Pim Niemeijer die met vijf winst en een remise het toernooi op zijn naam wist te schrijven. Het zilver werd veroverd door Vince van Geffen, hij had vijf winst en een verlies. Het brons werd gewonnen door Anjo Travaille, dit deed hij met vier winst, een remise en een verliespartij.