PK Noord-Brabant
14 september 2020
Nederlands kampioenschap Stratego 2021
4 oktober 2021
Show all

Triest bericht

Beste spelers,

Gisteren heeft ons het trieste nieuws bereikt dat Stratego fanaat Ruben van de Bilt op 34 jarige leeftijd is overleden.

Ruben speelde zijn eerste toernooi in 2005, Nijmegen, waarna hij nog vele toernooien met veel plezier meespeelde en regelmatig enkele prijzen pakte in verschillende landen. Ruben is voor Stratego in België, Duitsland, Engeland, Griekenland en Oekraïne geweest.

Behalve Stratego speler was Ruben (Online bekend als Ruben87 en Don_Homer) ook organisator, zo organiseerde hij geregeld het PK Gelderland en recent nog de Stratego Deluxe editie hiervan. Buiten reguliere toernooien om was Ruben ook een van de spelers die de Stratego variant Barrage weer op de kaart zette.

Het jaar 2014 was voor Ruben een top jaar op Stratego gebied, hij won zowel het NK als het WK Barrage. Op dat zelfde WK werd hij 3e bij het WK Classic. Een jaar later, in 2015, pakte hij het zilver bij het NK Classic.

Met het overlijden van Ruben verliest de Stratego community een gedreven speler en organisator.

Uitvaart & Online condoleance

Maandag 20 september zal Ruben in besloten kring begraven worden. Op https://www.memori.nl/gedenkplaats/ruben-van-de-bilt is er de mogelijkheid om het online condoleance register te tekenen. Voor de rouwkaart kunt u hier klikken

Wij wensen de familie en nabestaanden veel kracht en sterkte toe!

Bedroefde groeten,

Strategobond Nederland