Nederlands kampioenschap Stratego 2021
4 oktober 2021
NK Stratego 2021 Uitnodiging
23 november 2021
Show all

Nieuwe Stratego spellen

Nieuwe Stratego spellenVrij recent heeft Jumbo een paar nieuwe Stratego varianten uitgegeven. De eerste is een unieke samenwerking met de Efteling voor Stratego Junior met als thema Joris en de Draak. De tweede is Stratego Assassin’s Creed. Hieronder de productomschrijving van onze sponsor Jumbo:Stratego Jr Efteling – Joris en de Draak:Drakenjagers onversaagd, luister naar wat de Koning vraagt; De dappere die de draak verslaat, ontvangt duizend en één dukaat. Aan iedere ridder onbevreesd, trekt ten strijde tegen het beest! In Joris en de Draak Stratego Junior neemt team Water het op tegen team Vuur. Stel in het geheim Joris en zijn vrienden op en onthoud goed waar de stukken van de tegenstander staan. Verslaat jouw team als eerste de draak? Speel twee verschillende spellen met Joris en de Draak Stratego Junior:– ‘Stratego Quest’ is een spel voor spelers van 4 jaar en ouder.– ‘Stratego Triumph’ is geschikt voor spelers van 6 jaar en ouder.

Stratego Assassin’s Creed:In deze speciale editie “Stratego Assassin’s Creed” binden de meest legendarische Assassijnen de strijd aan met hun aartsvijanden, de Tempeliers. Stel je leger in het geheim op… Wie heeft de kracht en de juiste strategie om de Appel uit het Paradijs te bemachtigen en de mensheid vrede en veiligheid te bezorgen?Er zijn drie spelvarianten: Classic, Duel en Special, waarbij de krachten uit het Paradijs in het spel worden gebracht.