Terugblik NK Barrage
13 juni 2017
Strategobond Nederland 2016
Terugblik PK Noord Brabant
22 juli 2017
Show all

BSC de baronnen bekertoernooi

Het volgende Stratego toernooi zal plaats vinden op zaterdag 24 juni. Het PK Noord-Brabant wordt dit jaar gecombineerd met het Bekertoernooi van BSC De Baronnen. We verwachten hierdoor een grote opkomst, met zowel sterke spelers als nieuwkomers en zowel junioren als senioren. Al met al zal het een interessante dag worden waarbij we jou hopen te kunnen begroeten!

Het toernooi wordt gespeeld in Café / Zaal Oranjestad, het adres is Terheijdenseweg 170, Breda. Daarbij is het mogelijk je via Facebook van tevoren aan te melden, zo krijg je een korting op je deelname! De volgende link verwijst naar de Facebook pagina van het evenement: https://www.facebook.com/events/119895811920535/

Klik op de volgende link voor de uitnodiging met alle informatie over dit toernooi: Uitnodiging PK Noord-Brabant